Rakennuspeltityöt yrityksille

Sisupelti toimittaa rakennuspellit ja erikoispellit mittatilaustyönä – Akaalta maailmalle

Sisupelti on rakennuspelti- ja erikoispeltitöiden asiantuntijayritys, joka palvelee Akaalta käsin sekä kotimaisia että ulkomaisia rakennusliikkeitä ja yrityksiä. Päätoimialaamme ovat erilaisten pellitysten ja peltituotteiden valmistus ja asennus yritys- ja julkiskohteisiin sekä esimerkiksi omakotitaloihin. Ammattitaitoisen henkilökuntamme, modernin konekantamme sekä luotettavien yhteistyökumppaniemme ansiosta voimme tarjota laajoja rakennuspelti- ja erikoispeltiratkaisuja vaativiinkin tarpeisiin.


Metallin laserleikkaus laadukkaasti

Metallin laserleikkaus onnistuu tarkasti ja ammattimaisesti HTL Worksin laserleikkauslaitteistolla. Tarkkuutta vaativa metallin laserleikkaus pystytään tekemään ajanmukaisen laitteistomme ansiosta, mittatarkasti ja nopeasti. Leikkaamme laserleikkauslaitteella mittatarkkoja (0,1mm) reikiä, aukkoja ja muotoja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Laser leikkaa nopeasti ja pienessä pisteessä (0,3mm), joten kappale ei merkittävästi lämpene, muoto säilyy mittatarkkana, eikä leikkaus aiheuta tarvetta jälkityöstölle. Leikkaus onnistuu myös tasomaisiin putkiin, palkkeihin, laatikoihin yms. Työn pohjaksi riittää piirros, kuva, faksi, e-mail yms.

Laserleikkaukset


Rakennuspeltityöt julkisivukohteisiin

Valmistamme ja asennamme korkealaatuisia julkisivupellityksiä muun muassa yritys- ja teollisuusrakennuksiin sekä muihin kohteisiin. Valikoimaamme kuuluvat:

  • Julkisivukasettiprofiilit
  • Julkisivulamelliprofiilit
  • Julkisivupellit

Meiltä saat julkisivutuotteet myös polttomaalattuna tai RR-värein.


Kestävät kattopellit

Rakennuspeltitöihimme kuuluvat myös kattopellit, jotka valmistamme mittatilaustyönä ja asennamme pitävästi paikoilleen. Kysy meiltä myös kattoturvatuotteita sekä muita rakennuspeltipalveluja!

Olemme tehneet lukkosamakatolle hyödyllisyysmallisuojatun jalkarännin.

 

luotettava kumppani