Yrityksemme

Laadukkaat peltituotteet, tehokkaat asennuspalvelut | Akaa

Sisupelti on täyden palvelun peltisepänliike, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pellitys- ja asennusratkaisuja vaatiiviinkin kohteisiin. Toiminta-alueemme ulottuu Akaalta aina Tampereelle, Forssaan, Hämeenlinnaan sekä muihin lähikuntiin asti. 

Vuonna 2010 perustettu yrityksemme työllistää 4-6 peltialan ammattilaista, jotka huolehtivat niin rakennuspeltien ja erikoispeltien valmistuksesta ja asennuksesta kuin kattoturvatuotteiden, tikkaiden ja sadevesijärjestelmien asennuksesta. Olipa kohteena siis omakotitalo, teollisuushalli, julkinen rakennus tai rivi- tai kerrostalo, me teemme työmme viimeisen päälle huolella.

Peltitöitä modernilla konekannalla

Valmistamme rakennuspeltituotteita 500 neliön toimitiloissamme Akaalla. Uusittu konekantamme takaa valmistamiemme rakennuspelti- ja erikoispeltituotteiden korkean laadun. Käytössämme on myös uusi kahteen suuntaan taivuttava kanttikone TwinMatic-Pro 150, joka on ainoa laatuaan Pohjoismaissa. Automaattisen kanttikoneen taivutuspituus on kahdeksan metriä ja se soveltuu jopa 1,5 mm teräksen taivuttamiseen. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Theme: Overlay by Kaira
Sisupelti 2020