Reunapellit

Johdanto reunapelteihin Kattoosi 

on se, että niissä on niin paljon yksityiskohtia, joita et ehkä tiedä. Jotkut niistä ovat joitain salpoja tai tuuletusaukkoja, jotka saattavat aiheuttaa sinulle sekaannusta, jos ne toimivat samalla tavalla kuin savupiippu tai eivät. Näitä kutsutaan reuna- tai kattopelleiksi. 

Näitä tarjoamme Sisupelissä. Haluamme asiakkaidemme mahdollisuuksien mukaan varmistaa kodinsa laadun. Itse asiassa tämä sisältää katon, koska se suojaa taloa ulkopuolisten voimien, kuten pilaantumisen, auringonvalon ja jopa lumen, tunkeutumiselta. 

Jos et ehkä ole niin perehtynyt mihin näitä pellkejä käytetään, tässä on nopea esittely niiden yleisestä toiminnasta. 

Mitkä ovat vaimentimet 

Pellit ovat yleensä venttiili, joka auttaa pysäyttämään tai säätämään ilmavirtaa ilmankäsittelylaitteissa, kuten savupiipuissa, kanavissa tai VAV-laatikoissa. Yksi heidän päätehtävistään on keskeyttää ilmastointilaite käyttämättömässä huoneessa tai yksinkertaisesti säätää ja ohjata sitä. 

Pellit voivat toimia kahdella tavalla – manuaalinen ja automaattinen. Manuaalisia voidaan yksinkertaisesti kääntää kanavaan kiinnitetyllä kahvalla. Samaan aikaan automaattisia vaimentimia käytetään joko sähköllä tai erikoismoottoreilla. 

Reunapellit

Katolle asetetaan reunapellit tai kattopellit. Reunapellin tyypin valitseminen, joka saatat haluta olla voimakkaasti, riippuu käyttötarkoituksesta.

Tässä on joitain yleisimpiä reunavaimentimia. 

  • Ei laippaa 

Tämän tyyppistä takapeltiä käytetään yleensä kattorakenteissa tai seinäkauluksissa, kun käytetään tuuletinta tai moottorikattoa. Optimaalinen sääsuoja on tämän päätarkoitus.

Jousiavustettuina sen terät voivat avautua nopeasti. He pystyvät myös sulkeutumaan hiljaa. 

  • Kattokiinnitys

Tämän tyyppiselle kattopellille on ominaista alumiinirunko ja terärakenne. Tässä jokaisella terällä on oma sinkitty vahvistusnauha, joka tekee siitä vahvemman ja tehokkaamman tasapainossa. 

Tämä tyyppi on tehokas myös säänsuojana. Sen lisäksi, että niitä käytetään parhaiten hihnakäyttöisten seinäpuhaltimien kanssa, tälle on tunnusomaista se, että se putoaa painovoiman avulla avautuakseen. Heitä avustaa myös kevät, kun heidät on suljettava. 

  • Seinäkiinnitys  

Saman toiminnon jakaminen kahden edellä mainitun kanssa tarjoaa myös erinomaisen säänsuojan. Erona on kuitenkin se, että tämän tyyppisissä terissä on huopatiivisteet etureunoillaan. 

Ne on aina asennettu vaakasuoraan. 

Tarkistamalla saatavilla olevat tuotteemme voit valita vapaasti minkä tyyppistä peltiä luulet tarvitsevasi eniten. Jos et ole varma, ota rohkeasti yhteyttä henkilökuntaamme. 

Theme: Overlay by Kaira
Sisupelti 2020