Peltityöt ja asennuspalvelut

Rakennuspeltitöistä kattoturvatuotteiden asennukseen | Akaa

Akaalta käsin toimiva Sisupelti on peltisepänliike, jossa asiakastyytyväisyys ja ensiluokkainen työnjälki ovat kunnia-asioita. Olemme luotettava yhteistyökumppani sekä pieniin että suuriin rakennus- ja remonttiprojekteihin ja teemme työmme aina sovittua aikataulua noudattaen, kuitenkaan laadusta tinkimättä.  

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua. Tutustu palvelu- ja tuotevalikoimaamme ja yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Rakennuspeltityöt

Teemme kaikenlaiset rakennuspeltityöt ja erikoispeltityöt mittatilauspalveluna sekä yritys- että yksityistarpeisiin.

Lue lisää

Reunapellit

Valmistamme ja asennamme katon reunapellit mittojen mukaan.

Lue lisää

Ikkunapellit

Teemme ikkunapellit Pural-pinnoitetusta pellistä ja ovien kynnyspellit alumiinipellistä.

Lue lisää

Kattoturvatuotteet

Toimitamme ja asennamme Pisko-kattoturvatuotteet kestävästi kaikenlaisiin kohteisiin.

Lue lisää

Tikkaat

Tarvitsitpa seinätikkaat, kattotikkaat tai muut tikkaat, me toimitamme ne valmiiksi asennettuina!

Lue lisää

Lumiesteet

Lumiesteet lisäävät kiinteistöjen turvallisuutta sekä suojaavat sen kattorakenteita. Tilaa lumiesteet valmiiksi asennettuina!

Lue lisää

Sadevesijärjestelmät

Teemme vesikourut mittatilaustyönä ja asennamme sadevesijärjestelmät pitävästi paikoilleen.

Lue lisää

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Lue lisää

Tarjoamamme metallityöt ja asennuspalvelut 

Saadaksesi rahasi kannattaa, on parasta valita yritys, joka pystyy vastaamaan suurimman osan tarpeistasi asiantuntemuksella ja ammattitaidolla. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että et myöskään tuhlaa aikaa. 

Yleisimmät metallilevyprosessit  

Kuten me kaikki tiedämme, on paljon prosesseja, jotka on otettava huomioon rakennettaessa tai jopa kunnostettaessa. Itse asiassa tarvitset joukon ihmisiä varmistaaksesi, että rakennus on tukeva ja kestää vuosia. Ammattilaisten antaman avun lisäksi nämäovat joitain yleisimpiä prosesseja, jotka sinun on tiedettävä: 

Taitto 

Taitto on itse asiassa yksi monimutkaisimmista metallinvalmistusprosesseista. Tämä johtuu siitä, että se muuttaa metallin muotoa. Se voidaan tehdä myös erikoiskoneilla. 

Leikkaus

Leikkaus on yleisin prosessi. Se on vaihe, jossa metallilevyt jaetaan puolikkaiksi tai pienemmiksi osiksi. Se tehdään myös yleensä käyttämällä lasereita, plasmapolttimia tai korkean teknologian koneita. 

Hitsaus 

Leikkaus ja hitsaus kulkevat käsi kädessä. Se on myös suosituin metallipalvelutyyppi, joka on suosittu käsityön harrastajien keskuudessa. Metallilevyjen lisäksi sitä voidaan käyttää myös paneeleissa tai tangoissa, kunhan se on valmistettu metallista. Periaatteessa lämpöä käytetään kahden metallikappaleen yhdistämiseen. 

Lävistys 

Tämä ei tarkoita sitä, että sinun on rei’itettävä metallilevyt. Siellä muodostuu reikiä metallikappaleelle. Tätä prosessia kutsutaan joskus myös tyhjennykseksi. 

Leikkaus  

Tämä prosessi tehdään metallilevyille, jotka vaativat pitkiä leikkauksia. Levyt asetetaan myös vaakasuoraan metallileikkauskoneeseen. Se on kuin paperinleikkauskone, mutta metallilevyille. 

Taonta 

Taonta on metallin isku tai isku, kunnes se muodostaa muodon. Jotkut taontaan käytetyistä materiaaleista ovat messinkiä, pronssia ja kuparia. Uskokaa tai älkää, tätä prosessia on käytetty muinaisista ajoista lähtien. 

Leimaaminen 

Tämä on periaatteessa prosessi, jossa muodostetaan kirjaimia, kuvia tai tiettyjä muotoja tietylle metallilevyn osalle. Toisin kuin lävistys, tämä prosessi ei vaadi reiän muodostamista. Metallileimat tehdään yleensä myös kolikoihin. 

Valu 

Se tunnetaan yhtenä vanhimmista metallinvalmistustyypeistä. Siellä sula metalli kaadetaan muottiin ja jätetään jäähtymään. Parasta tässä prosessissa on, että se on myös joustavin menetelmä metallinvalmistukseen. Yleisimpiä tässä prosessissa käytettyjä materiaaleja ovat rauta, teräs, magnesium, hopea, kupari ja kulta. 

Ekstruusio

Ekstruusio on prosessi metallin muotoilemiseksi pyöreän tai suljetun muotin läpi. Kun metalli käy läpi tämän prosessin, halkaisija pienenee. Se tehdään yleensä metallisella etanalla tai sylinterillä. Puristamista on kahta tyyppiä, kuuma ja kylmä. 

Kylmäpuristus suoritetaan yleensä huoneenlämmössä. Tämän prosessin tiedetään vahvistavan materiaalia. Toisaalta kuuma ekstruusio tehdään huoneessa, jossa on korkeampi lämpötila metallin kovettumisen estämiseksi. 

Koneistus 

Se on metallin muotoiluprosessi poistamalla ei-toivotut osat. Itse asiassa koneistuksia on erilaisia. Nämä ovat jyrsintä, poraus ja sorvaus. 

Poraus käyttää pyörivää leikkaustyökalua pyöreän reiän leikkaamiseksi metallilevylle. Sorvaus on silloin, kun sorvia käytetään pyörittämään ja leikkaamaan metallia lineaarisessa liikkeessä. Se voidaan myös kallistaa eri tavoin erilaisten muotojen muodostamiseksi. 

Jyrsinnässä halutun muodon muodostamiseen käytetään pyörivää monipistetyökalua. Sitä pidetään myös toissijaisena tai viimeistelyprosessina. 

Huomioon otettavat tekijät 

Kun valitaan paras rakennusyritys työskennellä. Sinun on myös varmistettava, että he voivat saada projektin päätökseen sinulle ja heidän valmistusaste on korkea. Palkkaa lahjakkaita ihmisiä, jotka voivat herättää mielikuvituksen elämään. 

Tässä on joitain tekijöitä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon:  

Kokemus 

On parasta valita yritys, joka on toiminut alalla jo jonkin aikaa. Varmista, että yrityksellä on vakiintuneet palvelut. Se on myös hyvä merkki, jos yritys voi näyttää kuvia työstään. 

Toimialat palvelivat  

Toinen tapa tietää, kuinka hyvä yritys on, tuntemalla asiakkaansa ja millaisia ​​tuotteita ja palveluita ne tarjoavat. On myös parempi tietää, minkä materiaalien kanssa he työskentelevät parhaiten. Tämä johtuu siitä, että jotkut yritykset työskentelevät paremmin erityyppisten materiaalien kanssa. 

Käytetyt resurssit

Jos sinulla on tiukka budjetti, valitse yritys, joka käyttää manuaalisia koneita. Jos sinulla on varoja, voi yhtä hyvin valita yrityksen, joka käyttää korkealaatuisia koneita. Sinun tulisi myös valita yritys, joka käyttää erityisiä tietokoneohjelmia. Tämän avulla voit visualisoida projektisi helposti.  

Varastomateriaalit  

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun on harkittava, on niiden materiaalien toimittaja. Tämä johtuu siitä, että jotkut yritykset työskentelevät saman terästoimittajan kanssa jo jonkin aikaa.  

Seurantapalvelu 

Yrityksenä, joka tarjoaa asennuspalveluja lahjakkaiden ammattilaistemme avulla, tarjoamme myös seurantapalveluja. Näin varmistetaan, että olet ajan tasalla projektisi etenemisestä.  

Jotkut seurantapalveluistamme ovat:

Tarkastus

Tarkastusprosessi toteutetaan todella, kunnes projekti on valmis. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että kaikki toimii sujuvasti ja ettei poikkeamia ole. Tämä vaihe myös välttää ongelmia, jotka voivat johtaa suurempaan.   

Asennus 

Parasta tässä palvelussa on, että voit pyytää myös muita asennustehtäviä. Se voi olla kaapin tai työtason asennus. 

Toimitus 

Jos haluat vaihtaa joitain materiaaleja, myös kuljetuspalvelumme ovat käytettävissä. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että sinun ei tarvitse etsiä toista yritystä lähettämään sinulle puolestasi. Sinun tarvitsee vain lähettää pyyntö henkilöstöllemme, jonka tehtävänä on johtaa projektiasi. 

Mukautettu suunnittelu 

Peltiyrityksenä tarjoamme myös räätälöityjä suunnittelupalveluja. Parasta on, että voit myös soittaa malleja niin, että tiimimme voi tehdä sen heti puolestasi. Voit myös käydä nopean tapaamisen sisustussuunnittelijamme kanssa visualisoida ajatuksesi.  

Teollisuudet 

Nyt kun tiedät tarjoamamme palvelut, on myös tärkeää tuntea eri teollisuudenalat, jotka käyttävät metallituotteita. Nämä teollisuudenalat ovat valmistus, rautatavarat ja käsityökalut sekä rakentaminen. 

Valmistus 

  • Arkkitehti- ja rakennesuunnittelu – se on teollisuus, joka käyttää erilaisia ​​metalleja rakennusten, kuten pilvenpiirtäjien, 
  • kattiloiden, säiliöiden ja kuljetuskonttien valmistukseen – se on teollisuus, joka käyttää erilaisia ​​metalleja varmistaakseen, että kuljetuskontit ovat tukevia ja turvallisesti kiinnitettyjä 
  • kevät ja johdin tuotteen valmistus-on teollisuus, joka käyttää erilaisia metalleja tarjota materiaaleja automaattinen korjaus teollisuuden 

Laitteisto ja käsityökalut 

  • Hardware Valmistus- se on teollisuudelle, tuotteita emolevyt, modeemit, monitorit, ja jopa tietokone tapauksissa 
  • ruokailuvälineet ja käsi työkalu Valmistus- se on alan, joka tuottaa tuotteita, kuten veitsiä ja muita tarkkuus käsityökaluja 
  • Konepajat, kääntyi tuotteita ja ruuvi, mutteri ja pultti valmistus-se on alan, joka tuottaa metalliosat, kuten ruuvit, mutterit ja pultit 

Maarakennuskoneet 

  • LVI-teollisuus – se on teollisuus, joka tuottaa tuotteita metallinvalmistusprosesseilla 
  • Rakentaminen teollisuus – se on teollisuus, joka on vastuussa tulipaloissa, portaissa ja kaikessa metallissa käytetyistä tuotteista 

. Arjen tuotteet

Se ei ehkä ole ilmeistä, mutta suurin osa käyttämistämme tuotteista meni valmistusprosessin piiriin. Tässä ovat muut tuotteet, jotka on valmistettu metallinvalmistusmenetelmällä: 

Tölkit 

Tölkit valmistetaan pellistä tai alumiinilehtimetalleista, jotka muodostetaan ympyräksi. Sitten se hitsataan myös kiinni varmistaakseen, että ruoka ei pääse vuotamaan. 

Kahvat 

Kuten me kaikki tiedämme, ovenkahvat ja kahvat on valmistettu messingistä ja nikkelihopesta, joka taitetaan ja leikataan haluttuun muotoon. Itse asiassa käyrät, jotka näet ovenkahvalla, ovat seurausta metallinvalmistusprosessista.  

Lämmittimet

Lämmitysyksiköissä käytettävät kotelot on valmistettu metallilevystä. Muodonsa muodostamiseksi se meni myös metallinvalmistusprosessin alle. Materiaali käsitellään myös sen varmistamiseksi, että metalli ei sula. 

Kaapelit

Se ei ehkä ole ilmeistä, mutta johdot ja kaapelit, joita käytämme, on myös valmistettu metallilevyistä. Ainoa ero on, että se on paljon pienempi ja ohuempi. Se käy kuitenkin läpi myös saman prosessin.

Nyt kun tiedät metallilevyyritysten tarjoamat erilaiset palvelut ja tuotteet, sinulla ei ole vaikeuksia saada projektisi loppuun. Mitä odotat? Soita Sisupelti nyt! 

Theme: Overlay by Kaira
Sisupelti 2020