Lumiesteet

Lumiesteiden merkitys

Monet ihmiset rakastavat talvea, koska on mukava aika pukeutua hienoihin vaatteisiin. Lapset rakastavat myös talvea, koska heille on täydellinen aika tehdä lumiukkoja ja lumienkeleitä. Myös tällä kaudella hiihto on mahdollista vuoren rinteillä. 

Sen lisäksi, että lumi voi olla hauskaa, se voi myös olla tuhoisa. Tämä pätee ihmisiin, jotka asuvat vuoristo- tai kalliorinteillä. Tämän vuoksi nämä ihmiset on suojattava liialta lumelta.

Yksi tuotteista, joita meillä täällä Sisulpelissä on, on lumipeite, joka voi auttaa ihmisiä. Jos sinulla ei vielä ole sellaista, tässä on joitain syitä, jotka voivat osoittaa sinulle lumiesteiden tärkeyden.

Lumivyöryjen suojaus

Suurin riski korkeiden alueiden alapuolella asuville on lumivyöry. Tämä on vuoren huipulle kasaantuneen liiallisen lumen eroosiota. Sitten se heikentyy jatkuvasti tuhoamalla siellä asuvien ihmisten talot ja henkilökohtaiset tavarat. 

Lumivyöryt pysähtyvät, kun kaikki lumi on jo heikentynyt tai jos se on törmännyt tiettyyn pintaan. Kun otetaan huomioon, että lumiesteet ovat korkeita, ne pystyvät pysäyttämään lumen eroosiota. Lumi jää sitten loukkuun esteen sivulle sen sijaan, että se virtaisi jatkuvasti asuinalueelle. 

Jos koko esteen korkeus on täytetty lumella, vain ylimääräinen lumen määrä voi saavuttaa ihmiset. Onneksi se ei ole enää tuhoavaa. 

Tien suojaus 

Lumiesteet on myös sijoitettu ihanteellisesti päätien viereen. Syynä tähän on tehdä turvallisemmasta ajamisesta. Pysäyttämällä lumi jalkakäytävillä, joka voi olla hieman kohonnut, tie ei ole täynnä lunta, mikä eliminoi tieliikenneonnettomuuksien riskin. 

Kustannusten alentaminen 

Yksi eduista, joita lumilevyillä voi nauttia, on se, että se auttaa vähentämään ylläpitokustannuksia. Teknisesti lumen poisto maksaa todella paljon. Jos kuitenkin pystyt jotenkin vähentämään alueellesi saapuvaa lumen määrää, voit säästää paikkasi puhdistamisen kustannuksista. 

Itse asiassa, jos lumisuojasi on pelastanut sinut paljon lunta, saatat jo pystyä puhdistamaan ylimääräisen lumen kokonaan itse. Tämä on hienoa, varsinkin jos sinulla on tämä suojaamaan kotiasi tai yritystäsi. 

Yleiskatsaus

Lumiesteet ovat todella tärkeitä, koska ne auttavat pelastamaan ihmishenkiä ja omaisuuttamme. Saamalla heidät voimme nukkua syvästi kylmissä öissä tietäen, että olemme turvassa äkillisen lumivyöryn uhalta. Todellakin, kun tiedät olevasi turvassa, voit oppia pitämään hauskaa lumessa. 

Theme: Overlay by Kaira
Sisupelti 2020