SisupeltiPeltityöntekijän yleiset tehtävätpeltityöntekijä

oleminen ei ole helppo tehtävä, mutta se voi tuntua täyttävältä jälkikäteen. Se merkitsee metallien merkitsemistä ennen reikien poraamista niihin. Joskus se tarkoittaa työskentelyä 40 tuntia viikossa sisätiloissa, joissa on paljon melua ja ahtaita työoloja, mutta se on myös mahdollisuus oppia tämäntyyppisen teollisuuden köydet.

Tämä sopii niille, jotka ovat halukkaita parantamaan taitojaan ja löytämään uusia asioita mukavuusalueen ulkopuolella. Haluatko tietää enemmän? Tässä on yhteenveto peltityöntekijöiden tehtävistä:

Päivä peltityöntekijän elämässä

Levytyöläisenä olemisen hieno asia on se, että se antaa sekä miehille että naisille mahdollisuuden liittyä kauppaan. Se voi hioa kykyäsi työskennellä eri ihmisten kanssa ja luoda tai asentaa ohuista metallilevyistä valmistettuja tuotteita johonkin muuhun. 

Vaikka se saattaa tuntua verotukselta, koulutus voi työntää sinut rajojesi ulkopuolelle ja saada sinut tuntemaan olosi tyytyväiseksi kokonaistuloksiin. Saadaksesi paremman kuvan siitä, millaista on olla metallilevytyöntekijä, tarkista tämä luettelo heidän päivittäisistä tehtävistään:

 • Suunnitelmien muuntaminen myymäläpiirustuksiksi, joita on noudatettava peltituotteiden rakentamisessa tai kokoonpanossa
 • Projektin vaatimusten määrittäminen, kuten tarvittavat menetelmät tehty ja tarvittavat materiaalit
 • layout ja mittaamalla materiaalin mitat yhdessä tärkeä viittaus linjat
 • kiinnitys saumat tai liitokset yhdessä hitsit tai pultit koota eri tuotteiksi
 • korjaaminen peltiä tarvittavien tuotteiden osoitettu hankkeen
 • trimmaus tai tasoittamiseksi pintoja, saumat tai liitokset koottujen osien käyttö käsityökaluilla tai kannettavilla sähkötyökaluilla

Viikoittaiset ja kuukausittaiset tehtävät

Sen lisäksi, että luetelemme peltityöntekijöiden päivittäisiä tehtäviä, keräsimme myös heidän viikoittaiset ja kuukausittaiset vastuut. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos haluat lähteä tälle kentälle ja asettaa odotuksesi työstä. Joitakin näistä ovat seuraavat:

 • Osien valmistus tai muuttaminen rakennustyömailla saksilla tai vasaroilla
 • Esivalmistettujen osien kuljettaminen kokoonpano- ja asennuspaikoille
 • Asennusten, kuten vilkkumisen, putkien tai putkien asentaminen rakentamisen tukirakenteiksi
 • Laitteiden ylläpito ja tarvittaessa muutosten tekeminen
 • Rakennuksen suorittaminen käyttöönotto suorittamalla vesi- tai valaistusjärjestelmien mekaaniset tarkastukset

Ole osa Sisupeltiä!

Sisupelti on peltimyymälä, joka on erikoistunut peltitöihin, ja sitä voidaan käyttää erilaisille rakennusyrityksille ja muille yksityisille yrityksille. Jos olet kiinnostunut hakemaan työtä peltityöntekijäksi, meillä on sinulle avoimia työpaikkoja täällä. Mene verkkosivustollemme saadaksesi lisätietoja tästä yksityiskohtaisesti. Odotamme hakemustasi ja mahdollisuutta olla osa kasvavaa perhettämme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Theme: Overlay by Kaira
Sisupelti 2020