Metallilevytuotteet, jotka sinun pitäisi tietää

Metallilevytuotteet, jotka sinun pitäisi tietää 

Rakennusmateriaalien osalta metallilevytuotteiden tulisi myös olla yksi painopistealueistasi. Tämä johtuu siitä, että sillä on paljon käyttötarkoituksia. Itse asiassa se tunnetaan monipuolisuudestaan. Tässä on joitain eniten käytettyjä metallilevytuotteita: 

Poikkileikkausmetalli

Tällaista metallia käytetään yleensä rakennus- ja konepajateollisuudessa. Se on myös minkä tahansa tyyppinen valmiiksi valmistettu kappale, jota käytetään minkä tahansa rakenteen pohjana tai perustana. Joitakin yleisiä leikkausmetallityyppejä ovat:

 • Z-muotoinen metalli – se on poikkileikkauskappale, joka näyttää aakkosen viimeiseltä kirjaimelta. Sitä käytetään myös yleisesti minkä tahansa rakenteen, tukena tai vahvistuksena 
 • I-palkin rungona- sitä pidetään myös yleisvalona, ​​joka on yleensä valmistettu alumiinista. Sitä käytetään myös yleensä talon ensimmäisen kerroksen tukemiseen – 
 • se on suorakaiteen muotoinen poikkileikkauskappale, jota käytetään rakennuksen perustan vahvistamiseen. 
 • Metallitangot – sen poikkileikkaus muistuttaa tankokappaleen muotoa tai tanko 

Expanded Metal 

Tämä on sellainen metalli, joka leikataan muodostaen sen pinnalle timantinmuotoisia reikiä. Sitä käytetään yleensä myös suojaseinänä koneissa, jotka tarvitsevat ilmanvaihtoa. Voit nähdä tällaista metallia tietokoneissa ja lämmittimissä. Joissakin tapauksissa se voi olla myös huoneiston ovi. 

Litteä metalli

Tällaista metallia näet yleensä rakennus- ja teollisuustyömailla. Itse asiassa tasametallia pidetään raaka-aineena, joka on valmistettu halutun paksuuden saavuttamiseksi. Tämän tyyppistä metallia käytetään yleensä myös kodinkoneissa, kuten uunissa ja jääkaapissa. Tässä on kahden tyyppisiä litteitä metalleja: 

 • Lehtimetalli – se tunnetaan myös nimellä kalvometalli. Verrattuna muihin tasainen metalli, se on ohuin ne kaikki 
 • Plate metalli- toisin lehtiä metalli, levy metalli tunnetaan paksuin tasainen metalli

Hitsaus Wire 

Tämä on sellainen metalli, joka on tavallisesti sidottu toisiinsa muodostaen paksumpia johdot. Sitä käytetään myös pitämään kaksi metallikappaletta yhdessä hitsausprosessin aikana. 

Ruostumaton teräs 

Se on yleisin metallityyppi, jota käytetään kaikissa näkemissämme esineissä. Itse asiassa se on jaettu kahteen luokkaan. Nämä ovat: 

 • vakio ruostumaton (ei-magneettinen) – se on ruostumatonta terästä, joka ei vaadi lämpöä, varsinkin valmistusprosessin aikana. 
 • Vakio ruostumaton (magneettinen) – se on ruostumattomasta magneettisesta teräksestä valmistettu tyyppi. Se on myös lämpökäsiteltävä ja edullinen vaihtoehto 
 • jousimainen teräs – se on sellainen ruostumaton teräs, joka vaatii erityislaitteita ja prosessia tietyn muodon saavuttamiseksi. 

Ruostumaton teräs tunnetaan myös laajalti, koska se kestää hyvin ilmankosteutta. Itse asiassa se varmistaa kestävyyden, vaikka se olisi alttiina sateelle ja muille aineille. 

Kylmävalssattu teräs (CRS) 

Se on sellainen teräs, josta voit helposti muodostaa eri muotoja. Itse asiassa sitä voidaan käyttää erilaisissa metallihuonekaluissa ja laitteissa. Siinä on myös rasvainen ja sileä pinta, mutta erittäin terävät reunat. 

Kylmävalssattu teräs on ihanteellinen myös autotallien, teollisuusrakennusten ja jopa koululaitteiden säilytyslokeroihin. 

Kuumavalssattu teräs (HRS) 

Se on sellaista terästä, joka on telapuristettu erittäin korkeassa lämpötilassa tai uudelleenkiteytyslämpötilan yläpuolella. Tämä prosessi tekee teräksen käytöstä helpompaa. Toisin kuin kylmävalssattu teräs, sillä on hilseilevä pinta ja pyöristetyt reunat. Se ei myöskään ole öljyinen tai rasvainen. 

Alumiini 

Se on yksi käytetyimmistä metallityypeistä, jolla on erilaisia ​​muunnelmia vaaditusta metallilaadusta riippuen. Tässä on erilaisia ​​alumiinilaatuja: 

 • luokka 1100 – vaikka se ei ole niin kestävä, se on kemikaaleja kestävä, säänkestävä, hitsattava ja sitkeä 
 • luokka 3003 – sillä on vahvempia ominaisuuksia, mutta se on silti muovattava, hitsattava ja korroosiota – kestävä. Parasta on, että se on myös edullinen  
 • luokka 5052 – se on huomattavasti vahvempi kuin muut, mutta voi silti olla hitsattava, muovattava ja korroosionkestävä. 
 • Luokka 6061 – sitä pidetään rakenneseoksena, joka on myös korroosionkestävä ja tukeva. Ainoa haittapuoli on, että se ei ole muovattava 

kuparilevy. 

Tällaista metallia käytetään yleensä johtimina. Parasta tässä materiaalissa on, että se voidaan helposti valmistaa. Ominaisuuksiensa ansiosta sitä käytetään erittäin paljon teollisiin ja kaupallisiin tarkoituksiin. Sitä käytetään joskus myös korujen luomiseen.

Messinkilevy 

Tällaista metallia käytetään sisustamiseen ja muiden metallihuonekalujen luomiseen. Se koostuu myös kuparista ja sinkistä. Koska se on erittäin korroosionkestävä, sitä käytetään myös teollisiin tarkoituksiin.  

Tässä on erityyppisiä teollisuusluokan messinkilevyjä:

 • Punainen messinkilevy – se tunnetaan yhtenä kestävimmistä metallityypeistä LVI-teollisuudessa. Se kestää myös sinkkinoitumista ja kauden halkeilua. 
 • Naval-messinkilevy – se on yleensä teollisuus-, kone-, meri- ja sotilaskäyttöön. Tämä johtuu korkeasta korroosionkestävyydestä etenkin altistettaessa suolavettä 
 • 330 messinkilevyä – sitä käytetään enimmäkseen letku- tai putkistoissa kestävyyden, muovattavuuden ja korroosionkestävyyden takia.
 • Patruunan messinkilevy – sitä käytetään enimmäkseen tyyppikilvissä, ampumatarvikkeiden osissa , ja laitteiden osat

Aaltopellit Metalli 

Se on yksi suosituimmista metallityypeistä, koska se on erittäin kestävä ja veto. Sitä käytetään yleisesti asuinalueilla ja kaupallisilla alueilla. Sitä voidaan käyttää myös suojaksi rakeilta, sateelta ja tuulelta.  

Sinkitty ohutlevy 

Muihin levytyyppeihin verrattuna se käy läpi prosessin, jota kutsutaan galvanoinniksi. Se on yksinkertaisesti prosessi suojaavan sinkkipinnoitteen levittämiseksi metallilevylle sen ruostumisen estämiseksi. Sinkittyjä levyjä on kahdenlaisia. Nämä ovat: 

 • Kuumaupotetut metallinen päällystetty levymäinen se on esilämmitetty kautta kuumakastamalla prosessi ja on päällystetty sinkillä kestävyys 
 • Electro-galvanoitu sheets- se on valmistettu emäksen teräksestä galvaanisesti paksu kerros sinkki

On myös tunnettua, lämmönkestävyydestään ja sitä käytetään enimmäkseen katosten, kaiteiden, huonekalujen, kaiteiden ja muun rakentamiseen. 

Mieto teräslevy 

Tämän tyyppisellä metallilla on myös suuri rooli metallilevyjen valmistuksessa. Itse asiassa sitä pidetään myös kylmävalssattujen teräslevyjen alatyyppinä. Erilainen on se, että se sisältää vähemmän hiiltä.   

Lievää teräslevyä käytetään myös teräsrunkojen rakentamiseen, hitsaustöihin, koneiden osien ja autojen valmistukseen. Se on myös eniten käytetty metalli maakaasun ja veden kuljettamiseen. 

Peltimateriaalin

muodostusprosessit Hämmästyttävää on, että peltiä muodostetaan eri tavoin. Jokainen pelti valmistetaan käytön ja koon mukaan. Tässä ovat erilaiset peltiprosessit: 

Levyn taivutus 

Se on periaatteessa prosessi, jossa pelti taivutetaan halutun muodon mukaan. Tämä tapahtuu taivutusjännitystä käyttämällä. Plastista muodonmuutosta käytetään myös estämään metallia palaamasta entistä muotoa. 

Pellin käpristyminen 

Se on prosessi, jossa metallilevyn reuna on kaareva. Tämä tekee metallilevystä turvallisempaa käsiteltäväksi. Se tehdään myös lisäämään niin sanottua hitausmomenttia käpristyneen pään lähellä. 

Metallilevyjen  

irrotus Se on yksinkertaisesti prosessi, jolla poistetaan kohouma metallilevystä. Se tehdään taivuttamalla ja tasoittamalla reunoja vaakasuunnassa. Voima kohdistuu myös metallin reunaan. 

Peltilevyn laajeneminen 

Se on prosessi, jossa metallilevy kulkee rei’ittävien saksien läpi. Se on myös venytetty ja leikattu kuvioon. Tämän prosessin tulos on timantinmuotoinen verkko, jonka näet yleensä rakennustyömailla tai jopa asuin- ja liikerakennuksissa. 

Hydroforming 

Sitä pidetään innovatiivisena tapana muotoilla metallilevyt haluamaasi muotoon. Mikä tekee tästä eron muista, on se, että se on myös halvempaa ja monimutkaisia ​​osia voidaan luoda lyhyemmässä ajassa.  

Inkrementaalinen arkinmuodostus 

Se on pohjimmiltaan prosessi metallilevyn muotoilemiseksi. Se on yksi suosituimmista prosesseista, koska se voidaan tehdä ilman paljon vaivaa. Tämä johtuu siitä, että arkki muotoillaan käyttämällä yhtä pistepalloa. 

Silitys

Prosessi vähentää metallilevyn paksuutta. Tämä antaa rakennuspojille mahdollisuuden saavuttaa tasainen seinämän paksuus. 

Laserleikkaus 

Tämä prosessi tehdään yleensä metallin leikkaamiseksi helposti. Parasta laserleikkauksessa on, että se on tarkka ja tuottaa erittäin sileän pinnan. Tarkan leikkauksen saavuttamiseksi käytetään tietokoneohjattua (CNC) konetta. 

Huomaa: CNC-kone on periaatteessa laite, joka voi tuottaa tarkkoja tuloksia. 

Parasta Sisupelissä on, että voimme toimittaa nämä materiaalit sinulle. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on säveltää ideasi, ja me teemme taika. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Theme: Overlay by Kaira
Sisupelti 2020