Katon hoito 101: Puhdistus, korjaus ja vaihto

Katon hoito 101: Puhdistus, korjaukset ja vaihdot

Kodin ylläpidossa on tiettyjä alueita, jotka sinun on harkittava aika ajoin. Kuten kodin etuosa, takaosa, sisäpuoli ja tietysti yläosa. Monet ihmiset eivät ota katonhoitoa huomioon, koska se on osa kotiasi, jota et näe päivittäin. Joten et ole enimmäkseen tietoinen katosi tilasta, ennen kuin alat kokea vaurioita, kuten vuotoja.

Jotta vältytään vaurioilta, joiden korjaaminen maksaa enemmän kuin ylläpito, sinun on tiedettävä katonhoidon perusteet. Asunnonomistajana sinun tulee olla varovainen kodin ympärillä olevista teknisistä asioista pitääksesi perheesi turvassa. Jos haluat tietää enemmän katonhoidosta, Sisupelti on tiivistänyt alla olevat katonhoitovinkit, joita voit noudattaa alla:katto pysyisi

Katon puhdistaminen

Jottatehokkaasti vahingoittumattomana, sinun on harkittava sen pitämistä puhtaana. Katon puhtauden voi ylläpitää, kuten:

Voimapesu Tehopesu

monilla tavoillatai muulla tavoin painepesu on yksi yleisimmistä ja edullisimmista tavoista puhdistaa katto vaikeasti poistettavasta liasta ja pudonneista lehdistä. Voimapuhdistuksessa käytetään yleensä pyöreää pinnanpuhdistinta tai sauvaa, joka pitää tiili- ja liuskekivikatot puhtaina 6-12 kuukautta. Jos katosi sattuu olemaan asfalttilaatta, älä käytä sähköpesuria katon pintojen puhdistamiseen.

Kemiallinen puhdistus

Kemiallisen puhdistuksen suosio on kasvanut vuosien varrella. Tämä on puhdistusmenetelmä, joka on turvallinen kaikentyyppisille katoille. Tätä pidetään tehokkaimpana tapana poistaa hometta katolta. Se voi pitää katosi homeettomana noin kaksi tai kolme kertaa kauemmin kuin muut katonpuhdistusaineet. Joten jos katollasi on huono homeen muodostuminen, kemiallinen puhdistus tekee tempun.

Katon korjaus

On monia syitä, miksi katto voi vaurioitua, kuten laiminlyönti, auringon lämpö, ​​voimakas sade, luonnonkatastrofit ja paljon muuta. Mutta kun vauriot on tehty, ainoa asia, jonka voit tehdä, on korjata katto. Katon korjaaminen on jotain, mitä et voi tehdä itse, varsinkin jos et ole koulutettu asiantuntija. 

Katon vaurioiden korjaamiseksi vuokraa katon korjauspalvelut. Tämä takaa nopeamman ja laadukkaamman korjauksen. Voit jopa pyytää heitä asentamaan katon turvatuotteita, jotka auttavat estämään vahinkoja tulevaisuudessa. Joten jos etsit katon turvatuotteita, tutustu Sisupeltiin! Ne tarjoavat upeita tuotteita, jotka voivat auttaa sinua puhdistamaan ja suojaamaan kattoasi.

Katon vaihto

Suuri työ, kuten katon vaihto, vaatii niin monia asioita, jotka on otettava huomioon. Koska olet vaihtamassa kattoa, tämä on täydellinen aika asentaa turva- ja laadukkaita kalusteita, jotka voivat parantaa katon vakautta. Hyvän kattoyrityksen palkkaaminen takaa laadukkaat tulokset. Tässä on muutamia katemateriaalien voit lisätäänkö aikana korvaaminen oman katon:

  • EPDM Roofing
  • Rakennetut Katto (BUR)
  • Gaco Roofing
  • kestomuovilla Roofing (TPO)
  • Soihtu alas katto
  • Liquid kumia
  • Metal kattopinnoitteeksi
  • polyuretaanipinnoitetta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Theme: Overlay by Kaira
Sisupelti 2020